Se forstørrelse i et nyt vindue
Se forstørrelse i et nyt vindue

Velkommen til Danseguiden... portalen til al væsentlig information, der har med dans at gøre i området omkring Storkøbenhavn.

Hjælp os med at finde alle de gode dansesteder i Storkøbenhavn og Nordsjælland.
Hvis du kender et godt sted vi ikke har nævnt endnu, så vær venlig at sende en mail med dine anbefalinger. Så kan vi hjælpe hinanden med at få overblikket over, hvor de bedste dansesteder ligger... og hvad der sker... når det sker.

Er du arrangør?
Sådan gør du for at få dit arrangement på Danseguiden:

Danseguiden har 150-200 besøgende om dagen. 

Hvis du vil lægge et link tilbage til Danseguiden, så lægger vi GRATIS informationen på hjemmesiden for dig.

Nedenstående fremgangsmåde er VIGTIG, da jeg ikke har tid til at trække tekster og billeder fra hinanden i diverse PDF, word eller andre fremsendte filer.

Send en mail til info@danseguiden.dk om dit arrangement.
Mailen skal indeholde en grammatisk korrekt tekst (f.eks. ingen linier, hvor alle bogstaver er skrevet med store bogstaver)

Skriv i hvilken periode, at informationen skal være synlig.

Evt. vedhæftede billeder  skal være i .jpg format og uden en masse indsat tekst.

Gode, velformulerede tekster og flotte billeder får, alt andet lige, en højere placering end sider hvor dette ikke er opfyldt.

Læs mere under punktet Link/Redaktør.Link gerne til www.danseguiden.dk eller www.tangoguiden.dk og hjælp andre med at finde os.


Billeder
Ligger du inde med flotte dansebilleder, som vi må bruge på Danseguiden / Tangoguiden? Send dem til os... og vi vil kreditere dig for det på hjemmesiden.

Kontakt os på info@danseguiden.dk.

Husk at tilmelde dig til vores nyhedsbrev ;o)

---------------------------------------------

Danseguiden er kommet på Nettet 1. gang den 21. juli 2004.

Vores mål er, at denne hjemmeside bliver portalen til al væsentlig information, der har med dans at gøre i området omkring Storkøbenhavn.... til de voksne ;o)

Nedenstående billede er til fri anvendelse. Du må altså gerne kopiere det og anvende det til at fortælle om www.TangoGuiden.dk. Senere kommer flere billeder til www.DanseGuiden.dkVigtigt!!!
Brug shift + klik for at
åbne annoncer i nyt vindue